Свiжа випiчка

 
Свiжа випiчка

Щоб стати славнозвісним кухарем, необхідно багато років навчання та природний талант. Щоб бути крутим барменом, треба мати тату і розумітися на коктейлях. А щоб стати прекрасним пекарем, потрібно єдине – магія.

Дехто каже, що можна просто невідступно дотримуватися рецепта. Але ми вважаємо інакше. Є щось чарівне в тому, як дбайливо наші пекарі змішують усі інгредієнти, терпляче чекають того самого, правильного моменту, коли тісто необхідно вимішувати. І як потім вправними відточеними рухами вони формують хліб. Не дивно, що в результаті ми отримуємо неперевершено хрустку скоринку і аромат, який зводить з розуму весь ресторан.

В плані випічки ми не фокусувалися на якійсь одній країні, а взяли тільки краще: хрусткі італійські грісіні та чіабати, ароматні французькі круасани та багети і такий простий, але в той же час незвичайний, подовий хліб.

До того ж, хто пече хліб для себе? Так повелося, що хліб завжди печуть для когось: для друзів, рідних чи коханих. А ми не змогли відмовити собі в задоволенні спекти його для Вас!