Паста власного виробництва

 
Паста власного виробництва

Італійці порівнюють піцу з коханкою, а пасту – з сім’єю та дітьми, адже жодна домашня вечеря на Апеннінах  не обходиться без пасти.

Ми не будемо розповідати історію її виникнення чи технології приготування. Головне, що ви маєте знати про нас, це те, що паста – наша друга, але не менш сильна, любов. А хіба ж ми можемо готувати не ідеально те, до чого маємо такі палкі почуття?)

Ми пройшли довгий шлях до нашого «ідеалу». Вчилися працювати з тістом, бо воно «живе» і любить особливий підхід. Запрошували на майстер-класи поварів-італійців (після чого в нас значно зменшились запаси білого вина). Не спали ночами, доки «аль денте» наших тальятелле не стало ідеальним. Готували з десятків видів борошна, поки не знайшли те єдине, італійське, з твердих сортів пшениці, яке зберігає нашу (а тепер і Вашу) фігуру в тонусі.

Наступний крок – соус – це «одяг пасти». В Італії налічується більше тисячі видів соусу. Ми з пошаною ставимося до класики, тому готуємо для вас Карбонару та Болоньєзе. Але завжди шукаємо щось нове – так з’явилися Тальятелле з ягням та Шпинатні тальятелле з білими грибами.

Ми завжди в пошуку чогось… цікавого, смачнішого, кращого для Вас!